Max Verstappen en Daniel Ricciardo zijn Red Bull

ricciardo

Zelden zie je twee teamgenoten die ook elkaars grote concurrenten zijn. Gesteund worden beiden door fantastische mecaniciens en een onpartijdige team directie. Tijdens de races worden er tot nu bijna nooit teamorders gegeven. Max Verstappen en Daniel Ricciardo zijn beide topcoureurs in het Formule 1 circus. Beide zijn dus ook elkaars concurrenten en dat zien we vaak genoeg in de races. Ze gaan tot het uiterste om tot het beste resultaat te komen voor hun team Red Bull. Dat het ook mis kan gaan dat blijkt wel eens maar toch blijven het teamgenoten. Max Verstappen en Daniel Ricciardo zijn teamgenoten maar ook vrienden die het beste in elkaar naar boven halen.

Lees hier verder over de carrière van Daniel Ricciardo en Max Verstappen: https://wedstrijd.tips/daniel-ricciardo-collega-concurrent-max-verstappen/

ricciardo

Help ons en deel dit bericht :Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedIn