Red Bull komt met updates om het gat met Ferrari en Mercedes te dichten!

ver5

Red Bull komt met updates om het gat met Ferrari en Mercedes te dichten!

Nog maar heel even moeten Daniel en Max wachten alvorens er eindelijk enkele updates aan hun RB13 worden uitgevoerd. De verbeteringen staan op de planning voor de Grand Prix van Spanje en de Grand Prix van Canada. Baas Helmut Marko laat weten dat hij het gat met Mercedes en Ferrari snel wil gaan dichten. En hoewel hij benadrukt dat het gat sinds Melbourne al iets kleiner geworden is, erkent Marko dat er veel werk te doen is. “We hebben twee problemen: Renault worstelde met de betrouwbaarheid van de motor, wat de ontwikkeling vertraagd heeft. Daarnaast hebben we niet het chassis gemaakt dat hadden moeten maken. Maar we zijn dag en nacht aan het werk om onze tekortkomingen te compenseren. We hopen een aanzienlijke stap voorwaarts te kunnen zetten in Barcelona, waar veel nieuwe onderdelen komen.” -Bron F1.com

RB13

De updates voor Spanje betreffen het chassis. De verbeteringen in Canada betreffen de motor. Volgens Marko is het nog niet tè laat om mee te spelen in het kampioenschap. “In 2012 hebben we met Sebastian Vettel ook 42 punten goed gemaakt na de zomerstop”.

Help ons en deel dit bericht :Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedIn