Max Verstappen wil afgekort worden als VER in plaats van VES.

ver3

Max Verstappen wil afgekort worden als VER in plaats van VES.

Max Verstappen heeft aan het begin van het nieuwe f1 seizoen een verzoek ingediend bij de wedstrijdleiding om zijn afgekorte naam VER terug te krijgen. Inmiddels is Verstappen bekend geraakt met de 3 letters VES. Aangezien Jean Eric Vergne inmiddels afgezakt is naar de Formule E lijkt in zijn Formule 1 carrière op de weg terug. In het verleden reed de Fransman 3 seizoenen voor Scuderia Toro Rosso. Volgens F1today is de aanvraag ingediend bij het FOM ( Formula one Management ) zij gaan zich nu buigen of Verstappen komend seizoen als VES of als VER afgekort gaat worden.

ves

GPupdate meldt daarnaast nog dat het Nederlandse talent bij Red Bull Richard Verschoor dan pech zal hebben. Als het verzoek van Verstappen geaccepteerd wordt, dan kan Verschoor alleen nog VES op zich nemen indien hij het haalt tot de hoofdmacht van de Formule 1.

Wordt vervolgd dus..

Help ons en deel dit bericht :Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedIn