F1 grand prix Australie 2017 live stream online kijken ziggo – hoe laat nederlandse tijd

f1

F1 Grand Prix Australië 2017 live stream online kijken ziggo –
hoe laat Nederlandse tijd?

In dit artikel lees je alles over de Grand Prix van Australië 2017.
Het nieuwe seizoen van de Formule 1 gaat op 24 maart 2017 van start. In Melbourne zullen de coureurs zich voor de eerste keer aan elkaar gaan meten. De supporters zullen zich wel vroeg moeten melden aangezien de eerste vrije training al om 2.00 ’s nachts (Nederlandse tijd) verreden zal worden.

Het circuit in Melbourne is 5303 kilometer lang en er zullen 58 ronden verreden worden. De snelste rondetijd staat nog altijd op naam van Michael Schumacher. Vorig seizoen waren de Mercedessen oppermachtig. Rosberg pakte hier zijn 1e overwinning van het seizoen, wat later zou resulteren in het wereldkampioenschap. Hamilton finishte op 8.606 seconden als 2e achter de Duitser. Vettel reed zich met een 3e plaats naar het podium. Verstappen, die destijd nog in de Toro Rosso reed, behaalde met zijn 10e plaats toch nog een WK punt. De Red Bull van Ricciardo reed zich naar een 4e plaats. Zijn toenmalige teamgenoot Kvyat was de 1e uitvaller van het seizoen.

Terug naar 2017. De eerste race van dit seizoen wordt natuurlijk live uitgezonden op Ziggo Sport. Ook dit seizoen zal de zender super veel formule 1 uit gaan zenden. Hoe laat begint de grand prix van Australië 2017? Om 16.00 uur lokale tijd zal het licht op groen springen.

Voor de Nederlandse fans komt het super goed uit dat de zomerklok dit weekend in gaat Hierdoor hoeven de fans niet om 6.00 uur maar om 7.00 voor de tv klaar te zitten om alle verrichtingen van Max Verstappen te volgen.

Wil je race live via internet kijken, dan is een live stream wellicht een interessante optie. De livestream is online te vinden op streamingsites met Sky Sports ed. Voorbeelden hiervan zijn CricHD, Watchallchannels, Time4tv, Livetv en EPL site. Op televisie wordt de F1 uitgezonden op Channel 4, Sky Sports en het Duitse RTL. RTL is voor KPN klanten te vinden op kanaal 46. Ziggo is alleen gratis te kijken voor Ziggo abonnees. Voor de Belgen die Stoffel Vandoorne dit seizoen willen volgen zullen vooral moeten uitwijken naar het Franse RTBF en Telenet. Helaas is deze laatst genoemde net als Ziggo een betaalzender die niet voor iedereen vrij te ontvangen is.

F1

Tijdschema (nederlandse tijden) Hoe laat begint…

Vrije Training 1 Vrijdag 24 maart 02:00 uur *
Vrije Training 2 Vrijdag 24 maart 06:00 uur *
Vrije Training 3 Zaterdag 25 maart 04:00 uur *
Kwalificatie Zaterdag 25 maart 07:00 uur *
Race Zondag 26 maart 07:00 uur *

*NL tijden

Tags: F1, Formule 1, Formula 1, Formule one, Grand Prix Melbourne, Australian Grand Prix. Live stream, Livestream, Streaming, Live Coverage, Broadcast, Albert Park

Help ons en deel dit bericht :Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedIn