Verstappen kan niet wachten op race in Singapore.

ver1

Verstappen kan niet wachten op race in Singapore.

De 18-jarige Max Verstappen kan niet wachten tot hij weer kan racen in Singapore. De Red Bull bolide kan komend weekend door een kleine upgrade gaan genieten van 15PK extra. Zoals elk jaar is dit circuit in Singapore in het voordeel van de Red Bull auto. Volgens Max is dit ‘een van mijn favoriete races. Het is een zeer uitdagende baan, die je niet makkelijk onder de knie krijgt. Daarnaast maakt de hitte het nog extra lastig’. “Vorig jaar heb ik hier erg genoten en dat ben ik dit jaar opnieuw vanplan”

Vorig seizoen kende Max in de Toro Rosso nog problemen bij de start waardoor hij de race met een ronde achterstand moest beginnen. Uiteindelijk wist hij nog in de punten te finishen na zijn ‘NO!’ die volgde op de teaminstructies om Carlos Sainz voorbij te laten.

De race in Singapore heeft wat weg van Monaco. Een stratencircuit waar regelmatig wat gebeurd. Zo is de kans op een safetycar tijdens deze race erg groot. Ook de weergoden zijn komend weekend Singapore niet goed gezind, wat de kans op spektakel nog groter zal gaan maken. Volgens de laatste weerberichten zal het tijdens de trainingen en kwalificatie mogelijk regenen, tijdens de race zal het waarschijnlijk aan het opdrogen zijn…

Help ons en deel dit bericht :Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedIn