Max Verstappen blikt vooruit op Spa Francorchamps.

ver6

 

Max Verstappen blikt vooruit op Spa Francorchamps.

Max Verstappen kijkt rijkhalzend uit naar het vervolg van het Formule 1 seizoen. Komende zondag start de Grand Prix van Spa-Francorchamps waar duizenden fans de jonge Nederlander zullen gaan aanmoedigen. Verstappen genoot de afgelopen weken van een heerlijke vakantie. “Het was een ontspannen en leuke vakantie, na een drukke start van het seizoen. Ik heb de afgelopen weken tijd besteed aan mijn familie en veel plezier gehad”. “Er komen veel Belgische en Nederlandse fans en Spa is één van de meest beroemde circuits ter wereld. Vanuit mijn perspectief, als coureur, ook één van de mooiste banen. Ik beleefde hier afgelopen jaar een mooi weekend en hopelijk kunnen we dit keer een nog beter resultaat in de wacht slepen”

Spa is het langste circuit van de formule 1 kalender. Vorig jaar deed ik tevoet een trackwalk, maar deze keer ga ik de fiets pakken!

verstappen spa
Vorig jaar deed ik een trackwalk, maar dat duurde zo lang dat ik ditmaal vermoedelijk de fiets neem! Teambaas Horner kijkt ook uit naar de race op Spa Francorchamps. Volgens Horner heeft Max Verstappen het sensationeel goed gedaan sinds hij in de Red Bull stapte. “”Het is ongelooflijk indrukwekkend dat iemand die zo jong is al met zoveel volwassenheid kan rijden. Het is duidelijk dat hij een superster kan worden in de toekomst.” “Max heeft in alle races tot nu toe aangetoond dat hij een geweldige coureur is, behalve dan in Monaco”. Het contract van Verstappen loopt tot en met 2019. Dan is hij pas 21 jaar oud! Horner geeft aan dat hij hoopt dat Verstappen nog heel lang bij Red Bull zal gaan blijven.

Help ons en deel dit bericht :Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedIn