Max Verstappen zorgt voor spetterend slot in Canada

ver1

 

Max Verstappen zorgt voor spetterend slot in Canada

Max Verstappen reed afgelopen zondag een prima race. Na een goede start lag Max al vroeg 3e. Helaas moest de Nederlander door de hoge bandenslijtage een keer meer stoppen dan gepland. Hierdoor verloor de jonge Nederlander het podium uit het oog, die naar Valtteri Bottas ging. Voorin reed Hamilton ‘eenvoudig’ naar een zege. Vettel na een superstart lange tijd op pole reed, kon helaas niet opboksen tegen de sterke Mercedes.

Verstappen zorgde in de slotrondes nog voor een spetterend eind door Nico Rosberg een aantal ronde voor zich te houden terwijl de Duitser veel sneller was. Tot 2 maal toe kon Verstappen een aanval parreren. De laatste keer was Rosberg Max voorbij maar verremde zich toen waardoor Verstappen uiteindelijk toch nog zijn 4e plaats kon behouden.

 

Uitslag Canada 2016

Uitslag Canada 2016

Help ons en deel dit bericht :Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedIn