F1 Canada: vrije training live stream, tijden en uitslagen!

monaco

 

Max op de harde band knap op P4. De top 3 reed op supersofts!

De 1e vrije training is voor Max Verstappen prima verlopen. De jonge Nederlander kwam vroeg naar buiten en zetten al snel een 2e tijd op de klokken achter Massa die later van de baan schoot. Hierdoor kregen we een rode vlag na 25 minuten vrije training.

rood

Na de rode vlag liet Mercedes zich zien. Hamilton en Rosberg verbeterde de snelste tijden en pakte P1 en P2. Wel moet gezegd worden dat beide Mercedesen op de supersofts reden. Max Verstappen die lange tijd op P3 stond zakte uiteindelijk naar P4. Want Vettel was 0,3 sneller dan de Nederlander.

Toch is Verstappen dit weekend uitstekend begonnen, want Verstappen was een van de weinigen die op de softs en dus de meest harde band reed. Ricciardo finishte uiteindelijk op P11 en leek zich vooral bezig te houden met de afstelling.

p1

De 2e vrije training begint vanavond om 20.00 uur.

Wil je de gratis live stream kijken van de Grand Prix van Canada voor de training, kwalificatie of de race? Ga dan naar Cricfree.net. Klik de advertenties weg en bekijk de live beelden met Engels commentaar. Heb je Ziggo, dan kun je met het betaalpakket de training kijken. De kwalificatie en race zijn gratis op kanaal 14 van Ziggo te bekijken.

Help ons en deel dit bericht :Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedIn