De familie racedagen in Zandvoort waren een groot succes!

ver9

 

De familie racedagen in Zandvoort waren een groot succes!

Met 100.000 bezoekers verdeeld over 2 dagen kun je gerust stellen dat de familie racedagen in Zandvoort een groot succes waren. Het evenement werd gesponsord door Jumbo en Red Bull. Op zaterdag en zondag konden de race fans genieten van tal van evenementen zoals races, promo’s, optredens van bekende Nederlanders, demonstraties van Max Verstappen, parades en veel meer. Vele mensen waren vooral op de familie racedagen afgekomen om Max Verstappen te ontmoeten. Hij stond op het podium en deelde duizenden handtekeningen uit.

Maar wilde je een handtekening van Max bemachtigen, dan moest je wel even in de rij staan:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JhuUBSyl2Sg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Het werd een groot spektakel omdat duizenden mensen een glimp wilden opvangen van Max. Dit zorgde op de weg ook voor de nodige files. Maar volgens de organisatie van het evemenent was er het hele weekend van een ‘goede en gezellige sfeer’. Ook de demonstratie van Max Verstappen in een oude Red Bull viel in goede aarde. Verstappen liet in zijn racewagen daarnaast ook nog even zien hoe je een donut moet maken, wat er op zo’n dagen natuurlijk bijhoort.

Max over de familie racedagen in Zandvoort:

Max Verstappen: “Het is alleen maar mooi om zoveel enthousiaste fans te zien, met ook nog top weer. Dat is absoluut genieten”. “Ik blijf gewoon mezelf en er rustig onder, het is gewoon super om al die mensen te zien. Zo’n dag vliegt dan voorbij.” Over de demonstatie zei hij het volgende: “Het was zeker niet verkeerd, er komt altijd een mooi geluid uit de V8 motor. Het is mooi om te zien dat er zoveel mensen op af komen, en als je dan in een Formule 1 auto op Zandvoort kunt rijden is het helemaal top. Het was ook voor mij absoluut genieten, zeker. Dank jullie wel allemaal!”

Ook RTL maakte een mooie reportage van de ‘gekte’ rondom de familie racedagen!

Help ons en deel dit bericht :Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedIn